Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
insan bergelar guru..
Wednesday, 16 May 2012 • 16:19 • 2 comments
assalamualaikum semua..
and
selamat hari guru^_^

      tanpa cikgu siapalah kita pada hari ini.. hari ni hari guru, so nak cerita pasal cikgu yg pernah ajar Nana...
first nak cerita pasal ckgu yg ajar nana masa darjah 6.. semua ckgu nilah yg slalu bimbing nana and kawan-kawan.. kadang-kadang kitaorng ada gak melawan cakap cikgu tapi tak de lah terlampau sangat..hehehhe..biasalah kanak-kanak ribena laa katakan...:) semua ckgu ni lah yg ajar nana sampai nana dapat keputusan 5A dlm UPSR tahun 2010.. jom kenal dengan diaorang..:)


ni teacher Suzana..ckgu ni ajar nana english masa sekolah rendah..ingat lagi masa tak tahu english.. ramai yg gelakkan nana..salah sebut lah.. itulah inilah..tapi, ckgu ni juga yg bagi sokongan kat nana.. cikgu ni seorang yang penyabar dan penyayang..:)





ni pula ckgu yg ajar nana sains.. cantikkan? ckgu ni antara cikgu hot kat sklh kitaorg..cikgu ni fun sangat.. 
pandai buat lawak.. tapi kalau masa belajar kena seriuslah.... anak dia satu kelas dengan nana..^_^






yang ni cikgu Nooraini.. comel kan cikgu ni..:)
cikgu bahasa melayu.. one of my favourite teacher....^_^
sopan-santun, lemah-lembut dan manis orangnya...
percaya tak kalau nana cakap cikgu ni tak pernah marah orang..
6 tahun nana sekolah dekat SKSI,, tak pernah nampak dia marah.. 
penyabar sangat cikgu ni..:) 





ok..ketepikan budak-budak yg pakai baju sekolah tu...fokuskan mata korang kat cikgu yg comel tu..
madam goh kar yeang ..
sedapkan nama cikgu ni...mula-mula kenal cikgu ni ,, nana excted sesangat sebab nana tak pernah cakap dengan orang cina dan tak pernah jumpa ckgu cina... cam orang gayat masa pertama kali jumpa cikgu ni....
cikgu ni ajar subjek matematik..terbaiklah cikgu ni.. sebab semua yg madam ni ajar nana faham.. dia prihatin sgt dengan student yg tak faham apa yg dia ajar...sweet kan..time ni dia pregnant..:)




all in memory..:)


tanpa semua cikgu ni.. siapalah nana untuk berdiri menggenggam segulung keputusan UPSR yg baik..
walaupun dah masuk sekolah menengah nana still ingat kat diaorang.. 
insan yg selalu beri bimbingan dan ilmu kepada nana..
sempena hari guru ni.. nana nak ucapkan SELAMAT HARI GURU.. khas buat semua guru-guru yg pernah mengajar nana semasa di SKSI..
terima kasih cikgu..nana sayang sesangat dengan cikgu..^_^




PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome