Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
last paper..^_^
Friday, 25 May 2012 • 16:01 • 0 comments
  assalamualaikum..
 
 syoknye hari ni.. last day exam...soalan semua senang.. tapi tak confirm A...(sengal)
 hari ni buat paper geografi, kemahiran hidup (kemahiran teknikal) dan pendidikan jasmani..   
 time jawab paper PJK semua main taram je.. nana pulak, semalam, time exam PENDIDIKAN SENI, semua
 main tembak.. nana mmg tak minat seni since nana sekolah rendah.. ckgu yg ajar pun macam nak tak nak je  
 ajar kitaorang...^_^
 masing-masing sibuk cakap nak balik jer. nak-nak lagi budak hostel..:) sian korang..x pe.. skrang aku sure korang dah sampai kat rumah kan??? kan?? kalau tak sampai gi maknenya korang singgah CC...(hahaha..dh lame tak on9!!!)



gambar ni time tengah jawab exam... tapi snap kat umahlaaa... (dak baeklaa katakan) ^_^
time ni tengah boring sesangat.. main conteng jer laa...maafkan saya cikgu Surin sebab saya 'TERCONTENG' paper BM....^_^
maafkan saya jugak kalau papaer Bahasa Melayu tak dapat A..i'll do better next time..:)
cikgu doakan saya ye.. saya sayang kat ckgu sesangatlah.. nah!! muah...thanks a lot..

wassalam..^_^




PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

tipu..
mid year examination
insan bergelar guru..
ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome