Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
mid year examination
Friday, 18 May 2012 • 22:33 • 0 comments
assalamualaikum...  



  minggu depan dh exam..exam..exam..exam..kalau dh jdi student mmg x bleh lari drpada exam..arhh.. stress ni.. baru study sejarah dan buat latihan maths.... esok startlah gerak-gempur utk exam..subjek yg pling menakutkan nana mestilah sejarah.. asal sejarah je dpt B..sejarah selalu buat spoil kat markah exam.. thn lepas, masa exam akhir tahun dapat 7A1C..C= sejarah..ouh ...what happen to me?.. mula-mula rasa terkejut sangat.. pastu malu... sedih pun de gak.. entahlah.. tak tau nak cakap.. nana tanya kat kawan baik nana.. dia budak pandai..dia ckp kalau nak dpt A dalam sejarah kita kena banyak mengingat.. lepas tu, dia cakap " masa nak ingat fakta kena releks.. jangan gelabah. anggap yg kita bukan baca untuk exam tapi kita baca untuk isi masa lapang..jgn stress.." anyway, thanks eynna..sebab awak selalu ada masa saya susah dan selalu ajar saya subjek yang saya tak faham..:)..back to the main topic..> exam!

target A+
  • sains
  • geografi
  • kemahiran hidup (kemahiran teknikal)
  • maths
  • pendidikan agama islam
  • english
  • bahasa melayu
target A-
  • sejarah

hurmm.. walaupun ini bukan peperiksaan penting(PMR), tapi nana tetap kena buat betul-betul sebab exam ni nak tentukan sejauh mana nana boleh faham apa yg cikgu ajar sepanjang semester satu..anyway nana.. wish you good luck.. and.. jawab kertas tu dengan tenang..:)
maknanya.. nana akan busylah minggu depan.. maybe jarang check blog ni..hahaha.. gonna be miss u all.. terutama skali yg suka singgah blog nana yg tak seberapa ni.. walaupun nana tak kenal korang tapi nana nak sgt kawan dengan korang sebab nana tau yg readers yg tengah baca ni semua baik-baik kan??
readers,,doakan nana dapat jawab semua soalan peperiksaan dengan baik dan minta ALLAH kuatkan memori nana...amin..
terima kasih atas doa anda.. semoga Tuhan membalas jasa anda..:) 



PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

insan bergelar guru..
ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome