Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
part time???
Wednesday, 30 May 2012 • 18:39 • 0 comments
assalamualaikum..

harap mauklum...
cuti ni nana 'diambil bekerja'....5 hari je kot..:)
bukan kerja tapi tolong...:)
kerja kat kedai mak ngah nana yg sweet sesangat ni..:)


camne..lawa tak??..lawakan.. kalah aishywara rai..hahaha:)
nana tolong makngah kat kedai kek..makngah nana ialah owner kedai kek... 
sebenarnye nana bosan duduk kat rumah.. tak buat pape pown.. so..tolong makngah lah...
best sangat..nana dapat banyak pengalaman...(preparation for my part time work after spm..)
paling important sekali dapat belajar buat kek.. ( betul ke nie??) hahaha...kedai ni terletak di Batu Kikir, Negeri Sembilan...(sebelah pejabat pos...) nama kedai ni ialah Dihati Cake House..
sambil kerja.. nana ni tergedik-gediklah nak snap gambar-gambar ni... nasib baik bawa kamera..excited sesangat nak update kat blog. tengoklah yerk?




kek strawberi coklat






















yang ni mufin oren.. kalau nak tempah untuk weeding satu harga 50 sen..tempah bnyk boleh kurangkan harga..(acik ros cakap.^_^..)


bahulu ikan..cutelaa.. tak sanggup nak makan..:) 

for your information.. kedai kek ni jual or ambil tempahan kek, mufin dan lain-lain..
kuih tradisional, kek( tempahan kek kahwin, hari jadi dan majlis), jeruk buah-buahan, mufin, cupcake, pizza, bun dan lain-lain...:)
kalau berminat untuk buat tempahan, sila hubungi 
012-6805147 ( SUPIAH) 
atau

alamat:    no.1 Bazar MARA Batu Kikir, 72200 Batu Kikir, Negeri Sembilan

oklah..nana malas nak membebel panjang.. korang bukan suka pown kan..hehehe..k.. bye..
terima kasih kerana sudi membaca..:)



















PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

last paper..^_^
tipu..
mid year examination
insan bergelar guru..
ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome