Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
tipu..
Tuesday, 22 May 2012 • 15:57 • 0 comments



 kenapa dunia ni penuh dengan penipuan... kenapa? susah sangat ke nak jadi jujur... sakit sangat hati aku kalau dapat tau ada org tipu aku..dahlah yang tipu tu kawan baik sendiri.. masa exam pulak tu..geramnye.. orang lain susah payah jawab, dia senang-senang je copy and paste... boleh pulak dah copy and paste  jawapan dalam testpad sebelum mula exam...yang aku dengan student lain berpeluh-peluh jawab soalan yang susah...patutlah asyik siap awal je..kecewa betul aku dengan perangai dia..selama ni aku percayakan dia...aku pun tak tahu nak bagi tahu cikgu ke tak..tension..stress..arghh...




 ______ ko kawan aku...aku sayang sesangat dengan ko.. tapi nape ko buat aku macam ni.... ko boleh belajar dengan aku kalau ko nak... aku tau ko nak kalahkan aku masa exam tapi bukan dengan cara ni.... tipu..!! ini tak adil_____....
aku memang marah dengan... aku rasa macam nak cekik je kau masa dalam kelas tadi...tapi aku tahu yang aku bukan Tuhan untuk menghukum orang.untuk kali ini, aku maafkan kau..walaupun ko tak tahu yang aku dah tahu apa yang ko dah buat...apa yang aku kena buat sekarang cuma ikhlaskan... ikhlaskan apa yang kau buat... aku tak nak wujud sifat hasad dengki dalam diri aku...





PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

mid year examination
insan bergelar guru..
ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome