Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
ha?? result exam!!
Saturday, 23 June 2012 • 21:07 • 4 comments
Assalamualikum...

heyp,heyp,heyp!! awak,anda,kamo, ekau,engkau,you ape khabar? 
hope sihat sentiasa..!^_^ entry ni bukan nak menunjuk-nunjuk atau nak riba' riak ye..just nak share kegembiraan nana je dan nak tahu pendapat or tips belajar...eceh!eceh!eceh!!!

sebelum usha result exam nana..please jawab soalan ni--->

Korang masa sekolah dulu selalu dapat result macam mana?
>__________________________________

Pernah kena denda or rotan tak sebab dapat markah ciput jerh? siapa yang denda or rotan?
>__________________________________ 

Apa yang korang buat kalau result korang KO atau OK?improve kan lagi atau buat bodoh je..lagipun ni bukan exam penting!!(hakhakhak)
>__________________________________

Siapa yang selalu support korang kalau korang hampir putus asa?
>__________________________________

okeyh..thanks sebab sudi menjawab!!:)

result exam
nama pelajar: Nursuhana Bt Borhanuddin
tingkatan: 2 Gigih
no.KP: 980306-xx-xxxx

Bahasa Melayu---> 80
Bahasa Inggeris---> 74
Geografi---------> 82
Kemahiran Hidup( kemahiran teknikal)--> 87
Matematik-------> 90
Sejarah-----------> 77
Pendidikan Agama Islam---> 96
Sains------------> 80

peratus: 83.5%
gred purata pelajar: 1.25

p/s: tips or komen anda amat membuatkan saye senyum sampai ke telinga..:)












PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

my all..
kami just budak sekolah^_^
kenduri, kenduri, kenduri..
follower ke 63!!yesss!!
coklat itu cantik??
part time???
last paper..^_^
tipu..
mid year examination
insan bergelar guru..


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome