Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
kami just budak sekolah^_^
Saturday, 16 June 2012 • 11:58 • 0 comments
assalamualaikum:)

memandangkan hari ni merupakan hari yang gile-gile buat girl yang bernama Nana..so, hari ni nak update pasal girl or my bestie yang tengah study or online facebook or 'dating'<---- ha? perlu ke sebut dating??^_^
para gegirl ni classmate Nana. diaorang ni memang gegile tahap gorila tengah kebulur..hahaha..guys,, jangan marah tau..:) hakhakahak..

dengan ini saya mempersembahkan puteri-puteri gunug ledang:)


okeyh...yang ni Suhaili(tudung biru) and Wanie(tudung putih)..diaorang ni memang bestfriend for ever..duduk dalam kelas pun same-same..kalau bab ketawa,,ni lah ratu dan puterinya..hakhakhak..dulu mase mule-mule kenal dengan wani Nana ingatkan dia ni sombong,pemarah and what everlah..tapi hakikatnye dialah yag tersangatlah fun dalam kelas kitaorang..dia ni pandai  buat announcement^_^



this is one of the top student in my class..top mean pandai..bukan hot..^_^
dia antara pesaing hebat untuk dapatkan nombor 1 dalam class( bajet nombor 1 lah pulak..)



okeyh..abaikan yang tengah baca buku tu..(wuwuwu..sedihnye)
pandai pandang betul-betul ke arah si chubby yang tengah tutup mulut dengan buku tu..name dia Ameera..
she's one of my bestie..dia ni baik and i love her smile..smile dia ni menusuk kolbu...hahhaha



jengjeng..ha? comel tak?? comelkan..kan?kan?kan? ni haziqah( Jieqa)..
kalau bab makan bagi kat dia..asal nana tak habis makan and nak offer kat kawan-kawan mesti dia on jer..^_^ dia ni baik sesangat..selalu backup nana( selalulah sangat kan??)



tadaaa..:) dengan ini saya memperkenalkan bestie yang teramatlah baik dan pandai...<---Sarena..
sarena? name yang unik dan eksotik kan..what? eh! engko fikir dia ni haiwan ke nak cakap eksotik? apelah..^_^
ecahecah~ jangan marah ye..so, dia ni tersangatlah special dan sweet orangnye..kk..lelong-lelong..sape nak buat menantu ni?? meh sini jumpa nana..ceh! banyak cantik muka korang.. dia ni mane minat hal-hal couple ni..bak kata Sarena-->"oiittt!! couple,couple,couple..tak de bende lain ke? menyampah mak!!"..cakap stail maknyah..hakhakhak:) 


okeyh...nana sayang sangat kat diaorang ni..so, nana just nak pesan---> " korang, study elok-elok tau.. jangan asyik nak couple jer.PMR 8A tau..malulah kalau tak dapat 8A PMR sebab kite ni budak kelas rancangan khas..kelas elit gituu..(hakhakhak)...nanti dah besar jangan lupekan aku..aku akan doakan kejayaan korang semua.sorry kalau pernah buat silap ye..."

okeyh..bye semua..








PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

kenduri, kenduri, kenduri..
part time???
last paper..^_^
tipu..
mid year examination
insan bergelar guru..
ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome