Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
kenduri, kenduri, kenduri..
Sunday, 3 June 2012 • 18:26 • 8 comments
assalamualaikum...
hi semua.... hurmm.. cuti ni mesti korang ade banyak kenduri kan? samelah cam nana.. semalam 4 rumah..nasib baik hari ni sebuah je.. kalau tak, masuk sekolah nnti buncitlah perut ni..hahaaha..tapi, yang bestnye pasal kenduri ialah kita dapat makan free.. senang hidup.. ibu tak perlu masak..dapur pown clean jer..dah tu.. boleh melawa jap..kan?? ha! ada pulak yang jenis pergi kenduri untuk mengurat awek atau 'jantanman'.macam 'sambil menyelam minum air' .hah?? cepat ngaku, sape yang selalu wat camni..:)
oklah.. ni nana nak kongsi gamabr-gambar masa nana pergi kenduri rumah atok sedara nana..actually gambar pengantin ade..tapi dah terdelete..tulah, cuai sangatlah nana ni!!


hahaha..nilah saya.. nana suhana...
 sye tau sye x lawa..tP, saye bersyukur coz Allah ciptakan saya lengkap..!! ade mate,, hidung yg x brape mancung,,mulut yg senget.!!!hahaha:)


hahha..korang perasan tak kat mata nana ade bedak.. ?? fuh.. nasib baik sempat perasan kalau tak buat malu jer..nilah puncanya kalau nak cepat..:)


my mum~ samsiah bt hamzah



sedang memikirkan masa depan untuk menjadi seorang doktor bius!! gelaran Dr. Suhana akan nana gapai!! tinggal 10 tahun je lagi..( berjanggut nana tunggu)
berangan jap time ni..... tulah.. lame sangat nak sampai rumah kenduri..bosan pula...



what??!! 
buat muka excited lak masa ibu nana cakap rumah yang buat kenduri tu rumah atok saudaura nana..actually nana ingat rumah kawan ibu nana..tu yang gambar excited semacam.. (buat-buat je).. 

peeewit..merpati sejolilah!! 
hahaha..sorry. ni bukan pakwe i lah..ni ayah i..:)
handsome kan?? walaupun ayah nana perut buncit dan hidung besar, nana tetap sanyang ayah nana ketat-ketat..ayahlah buah hati jantung pisang emas, tanduk dan lain-lain pisang lagilah..!1hehehe~



ok..!! cun-cun..hahaha..ibu nana yang cakap..ni pinjam sunglasses ibu..~ nana tak mampu nak beli sunglasseslah.. korang belikan boleh?? please..hahaha..






isyhhh!!... bilalah nana boleh drive ni?? nana nak drive.. syoklah kalau dapat drive..boleh pergi mana-mana..(harga minyak tak fikir ke cik nana oii..)


nana dan ibu~ samsiah hamzah..
dua-dua cun kan??hahahha..~ overlah pula..^_^
ni pulak jantung segala jantung pisang  di daerah,negeri, negara ,benua, dunia, planet dan lain-lain lagilah..
>.<





before balik rumah.., singgah kat karnival yang diadakan di Bahau..saje nak jalan-jalan..sempat shopping inner syria dan shawl...:) yeahh..!! shopping separuh daripada kehidupan nana!!:)


ok..dah nak balik..get ready baby!!! home, wait for us..


laaa..tadi kata nak balik..ni asal posing kat sini lak??
hahha..ni ayah nanalah ni.. dia nak pergi toiletlah pulak..tulah padahnya kalau minumair banyak-banyak..^_^


it's posing time babe..!! sementara tunggu ayah nana posinglah jap..ibu yang snapkan..
sorrylah kalau terlebih gedik pulak..
time ni memang mengidam nak ambil gambar..hahha..


last sekali..tengok beg ni.. mula-mula slim je..pastu~ berkalorilah pulak,..sebab dipenuhi dengan barang-barang yang nana beli time shopping tadi..nana ni kan ratu shopping sedunia!!

oklah..tu sahaja yang dapat nana kongsi dalam entry kali ni.. :)
selamat pergi kenduri..
bawa kereta hati-hati..
jaga diri baik-baik ye..^_^
wasalam..



PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

follower ke 63!!yesss!!
coklat itu cantik??
part time???
last paper..^_^
tipu..
mid year examination
insan bergelar guru..
ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome