Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
malas!!
Friday, 10 August 2012 • 20:49 • 0 comments
assalamualaikum..

korang ape khabar? sihat? dah berbuka lum? tdi buke ape? :)
first at all aku nak mintak maaf kat someone---> errr..=,= maafkan saye Datin Blog..saye sayang awok..tapi mase mencemburui kite..hahaha..:Dmase tu tak bagi aku nak dekat dengan kau Datin Blog..huhuhu...seriously aku kesian sesangat kat kau sebab aku dah jarang update kau hinggakan aku terpaksa menggelap kau banyak kali sebab habuk dah banyak sangat kat badan kau...bhahaha..^_^
actually..aku ade exam..exam yang nak cakap penting tak de lah penting sangat tapi pentinglah jugak(pelikss!!) hurmm..yang peliknye aku ade exam tapi aku still online fb dan tengok tv...malahan, mase yang diperuntukkan untuk 'mengonlinekan' diri lebih banyak daripada study..haisyhh..ape nak jadi dengan aku ni...dah hanyut dibuai mimpi agaknye..memang aku still boleh jawab semua paper tapi aku tak sepatutnye main-main mase study...maybe, aku boring kot asyik study je..lepak arhh dulu. PMR lambat lagi..PMR tahun depan..releksss bro!! errhh..adakah itu satu kenyataan yang sesuai or sepatutnye untuk aku cakap?? HELLO!!Nana, you are a student..belajar tu tanggungjawab kau.!! ok? please jangan buang mase..
hurmm..ok..aku usaha untuk tak buang mase..but, how???
err..=,= tanyelah diri kau sendiri!! 
hahhahah...masalah pemalas melanda diri..:(




PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

ha?? result exam!!
my all..
kami just budak sekolah^_^
kenduri, kenduri, kenduri..
follower ke 63!!yesss!!
coklat itu cantik??
part time???
last paper..^_^
tipu..
mid year examination


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome