Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
merdeka dan siti syazwani??
Friday, 31 August 2012 • 11:36 • 0 comments
assalamualaikum..
merdeka!merdeka!merdeka! *amek feeling jap!..eh!asal minah ni menjerit macam orang mati anak ni??!! woi,woii  hari ni medekalah..jangan buat tak tahu pulak..sape yang still tak tahu, pergi hantuk kepala kat dinding..hahaha..merdeka tu ape?? *urmm..taip kat google "definisi merdeka"..

selepas 2 minit
..
..
..
..
..
..
medeka--> tidak terikat, bebas dari penjajah (tekanan,penindasan,masalah&lain-lain)

zaman sekarang, pelajar kalau dah tamat exam mesti cakap "merdeka,merdeka,merdeka" err..kadang-kadang aku pun pelik gak sebab merdekakah kite?? exam tu baru permulaan..banyak lagi yang kite perlu hadapi..cakap pasal merdeka,, tiba-tiba jari aku menggatal nak search kat google gambar merdeka..







dulu mase sekolah rendah memang best gile sebab aku memang tak matang, so suke hati ibu ayah aku je nak menjerit macam anjing tersepit..cakap "merdeka,merdeka,merdeka"..lari sane-sini sampai jatuh masuk longkang*eh! ni tipu je.. berarak bawak bendera Malaysia sepanjang jalan, buat persembahan koir dan bersajak...boleh dikatekan meriahlah..tapi bile dah masuk sekolah menengah ni memang downlah mood nak sambut kemerdekaan sebab tak meriah langsung..sekolah aku just buat sambutan biase je...hurmm...tak pelah janji meriah.yagn penting, kite kena menjage kemerdekaan negara kita..ouh yeah!!!
.eh! tahun ni tema merdeka "janji ditepati"..korang kalau pernah buat janji, kena tepati. jangan buat muka selambe je kalau dah berjanji kat orang..nak-nak lagi kalau korang dah janji kat aku...ape??!! lupe?? *nah! amek 55 batang lemang.kalau tak habis jangan harap aku maafkan..hahaha..kejam sungguh!! 
ok??
eh!! lupe lak..
aku nak wish birthday kawan aku yang lahir pada 31/8/1998..

biodata anak merdeka

nama: Siti Nur Syazwani
umur: 14 tahun
nama panggilan : Wani
staus: taken by Rejab*err..perlu ke??
makan kegemaran: pergi tanye sendiri
minuman kegemaran: same macam makanan kegemaran
perangai: gile-gile, baik hati??,rajin,pandai 


wani yang pakai tudung pink..:)

to wani--> hei budak!! happy birthday, anak merdeka..sorry kalau pernah buat salah kat kau..belajar rajin-rajin, semoge happy dengan Rejab*hehehehe.. jangan lupekan aku..bile nak datang raye rumah aku??!! nanti kalau kau datang, aku masakkan choki-choki untuk kau..hewhewhew..jangan sedih-sedih,..and..seriously..aku suke tegok ko senyum nampak gigi*seyumanmu menawan, kau buat hatiku tertawan..haha..comel sangat *sangatlah kan..:)) and..aku jelous kat kau sebab kau cantik sangat..^-^*jangan marah ae?? aku sayang kau longgar-longgar..:)





p/s: tlg doakan kwn nana yg bername MOHD AMIN spaye dye cpat sembuh and sihat..ptang tdi dye   
      kemalangan..skrang ade kt hosptal seremban..kcderaannye serius..and ade yg kate dye kritikal (x pasti)
      please pray for him..:))
      *mohd amin, student SMKBK, SPM candidates..:)






PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

seronok!! hari raya..
2 perkara dalam satu hari
malas!!
ha?? result exam!!
my all..
kami just budak sekolah^_^
kenduri, kenduri, kenduri..
follower ke 63!!yesss!!
coklat itu cantik??
part time???


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome