Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
Last Party
Wednesday, 14 November 2012 • 23:59 • 4 comments
assalamualaikum, salam sejahtera, salam Maal Hijrah. ^-^

hai.. saya kini kembali di dunia blog~ :P eceh! cara aku cakap macam dah sebulan tak update blog padahal baru 3 4 hari tak update. malam Rabu Khamis yang sangat membosankan ni aku telah merajinkan diri untuk update entry baru yang aku memang dah lame nak update tapi tak dapat sebab aku sibuk cari kelas tuition. oh Tuhan, tolonglah aku. :'( booo~ padan muke kau Nana! sape suruh kau terhegeh-hegeh membuta siang ke malam! kan dah susah nak dapat kelas tuition. :P

ketepikan cerita tuition, balik ke cerita asal. "Last party"..aku rase korang mesti dah bace entry yang lepas kan? sila recall ape yang aku dah tulis..

..
.....
........
2 minit kemudian
........
.....
..
2 Gigih! jyeahh! ya, ya,ya,ya.. hari tu aku dah kenalkan semua budak kelas aku kan?,kan?.. jadi hari ni aku nak cerita pasal jamuan akhir tahun yang tak berape nak akhir sangat.sebenarnye aku ade satu rahsia nak bagitau korang..nak tau tak ape? kau lari satu pusingan padang bola sepak kat stadium bukit jalil dulu, baru aku bagi tau. hewhewhew *gelak menggedik!

tahun ni kelas kiteorang memang aku boleh iktiraf kelas yang paling dasyat sebab banyak bende yang kiteorang tak dapat buat macam pergi lawatan, menang anugerah kelas terbersih dan blablabla~ ouh TIDAK..tahun ni memang agak sepi sikit :'( tapi tak pe. tahun depan kita all out!^-^
tapi, kiteorang dapat buat jamuan kelas!! yeah..*jangan jelly.

kiteorang buat jamuan biasa-biasa je. makan snacks je sebab kiteorang tak pungut duit kelas..haha..eh!eh! ni bukan salah Bendahari kelas tapi salah budak-budak yang malas nak bayar duit kelaslah! . tahun depan korang boleh tolong sponsorkan tak? bolehlah..please~ kau mesti rase macam nak lempang je aku kan sebab aku tak tahu kenapa aku nak jadi gediks hari ni. dahlah! aku malas nak membebel banyak-banyak.

 iskandar,iskandar bangun!..pengetua datang!


 haziqah, ameera, aiza :)


waaa~ sila terliur! ni kek black forest. aku dan eynna beli kat kedai kek Maggie jea..tapi beli guna duit kelaslah. tak dapat de nak gune duit waa..!! =P 


 haha..nilah makanan yang aku cakap tadi..simple je kan..haih maklumlah, orang Bujang~ =P

 
 eynna dan wani.. sepatutnye gambar ni kat atas. tapi aku malas nak susun gambar ni.. adik-adik yang bawah umur jangan ikut perangai akak tau :P ceh! padahal aku pun bawah umur!

wah! tekunnye korang makan.. thanks to Hajar's mother sebab dah buatkan kuih yang sedap tu..aku tak ingatlah nama kuih tu..tapi, memang sedaplah kuih tu.. 

 
makanan lagi~

 putri, hajar, chuda and haziqah =D


 kakak hotss dan aku (kakak cool) wakakakaka~


selamat hari lahir, selamat hari lahir~ eh! eh! sorry Is! ni bukan birthday kaulah..hehe -_-

  
masa untuk makan! yeayy!! 


 ape yang kelakar sangat tu?--'
nilah budak lelaki kelas kiteorang..actually ade 8 orang tapi sorang tak datang,. lagi sorang entah mane tah. pergi toilet kot..kotlah.

  

Lastly..ni Bendahari kiteorang..farah hanim nama diberi..cewahh.terpegun cikgu BM aku kalau dia baca ayat tu.

lepas dah makan-makan tu..budak-budak ni main tepek kek kat muka. walaweyh..comellah korang..tapi masa tu mood aku tak berapa baik. jadi, aku malas nak join. kalau aku join, bukan setakat kek aku tepek kat muka korang. tapi simen aku tepek kat muka korang. okay tak lawak Nana. tak lawak okay.

eh! oklah..dah nak tidur..bye korang. insyaallah aku akan update cerita lain selain daripada cerita kelas Gigih!

p/s: i love my classmates! guys, IMY.. :')





PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

the G generations
Just The Way You Are
kami just budak sekolah^_^
kenduri, kenduri, kenduri..
part time???
last paper..^_^
tipu..
mid year examination
insan bergelar guru..
ICT LEARNING SMKBK


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome