Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
Cuti, Kahwin, Makan =)
Thursday, 6 December 2012 • 13:11 • 0 comments
Assalamualaikum.
Hai readers =) kalau sebut pasal cuti mesti ade kenduri. Kalau sebut pasal kenduri mesti ade pengantin. Kalau sebut pasal pengantin mesti ade makanan. Kalau ade makanan mesti ade Nana Suhana. betul tak? Tolonglah cakap betul.
 Makan,makan ,makan..Lepas ni masuk sekolah mesti saya gemuk!

Hari Ahad yang lalu, saya telah menghadiri satu majlis perkahwinan yang bertemakan merah hitam.Kayy..ayat memang mintak markah 100 kat cikgu BM. Sorry lambat update pasal wedding ni sebab  tak de idea nak tulis ape. Ni wedding abang komputer(tak taulah camne nak sebut) kat sekolah rendah saya. Bukan abang betul kayy.

Malas nak membebel. Jom kita usha gambar sepanjang majlis perkahwinan abang Dzulkarnain dan akak Anita. =)






Menanti dengan penuh kelaparan. eh!salah. menanti dengan penuh ketenangan.




I nak sarung gelang kat U..





Saya dan ibu..i love my mum.. comelnye saya. kayy..tak payah perasan!! :P




menanti ketibaan sang puteri..ecewah..ayat jiwang wei.



Bagai pinang dibelah dua darab dua = empat. ^^



waa..macam best je kawin. bila tengok orang dah kawin, rasa macam nak kawin pulak. muehehee..gatai naaa.. Study dululah cik kak oii. Oklah. Bye. wait for my next entry. =)

Assalamualaikum.

p/s: Selamat Pengantin Baru Abg Dzul & Akak Nita ^-^





PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

Rempit itu best!
Sebab sorang lelaki persahabatan kita putus!
Kegagalan masa lalu
Last Party
the G generations
Just The Way You Are
exam punye style
why single?
jamuan merdekaraya
cerita raya part I (kawan)


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome