Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
Rempit itu best!
Monday, 3 December 2012 • 11:28 • 0 comments
Assalamualaikum.
Hai readers. hehe..sorry sebab saya dah lama tak update blog ni. Bukan sebab busy tapi ade banyak problem yang membantutkan harapan saya nak update entry baru. Banyak yang nak saya ceritakan kat awak,awak,awak semua. Macam yang korang tahu, entry sebelum ni memang teremosi sikit sebab saya tulis entry tu masa saya tengah menangis. nak tau ape jadi kat saya dan kawan baik saya?

Saya still macam dulu. Jadi someone yang suka buat hal sendiri, pentingkan friendship, banyak cakap dan sewaktu dengannya.. Yana pulak, dia still dengan diri dia. Saya ambil keputusan untuk berdiam diri kerana saya rasa itulah jalan yang terbaik yang boleh saya lakukan selepas semua percubaan untuk berbaik dengan Yana gagal!! kecewa, sedih dan terkilan. Tapi saya kena fikir positif dan bangun dari kesedihan yang tak bawa faedah langsung untuk saya. Right? 

So, kita stop cerita pasal cerita ni dan buka cerita baru. Eceh! Taklah baru sangat sebab cerita ni dah lama :P haha..sile salahkan keyboard saya yang tak pepasal tak boleh  taip huruf 'K' dan 'L'. --' aneh bukan? ni maknanya nak minta beli lappy baru. ^^

Selasa (17/11/2012)
cuti yang serba serbi indah ni saya dah bazirkan dengan pergi melepak dengan kawan-kawan lama yang tak sama sekolah. so sad~
Actually masa ni kiteorang planning nak pergi tengok result UPSR keluar je tapi entah macam mana terlajak pulak ke gejala positif iaitu melepak.. mueheheh..kiteorang jadi minah rempit jap. Encik Polis, tak payah saman kiteorang tau.^^  makan, makan kat kedai mamak tepi jalan.. Eh! tapi yang masak tu bukan mamak?--' lepastu pergi lepak kat rumah Fitrah sekejap. Nak jumpe Mak Long Fitrah yang baik sangat. Aww, rindu Mak Long :') then, sambung merempit balik..



cantikkan rumah ni?





Kawan lelama tapi still bebaru.eh! apakah?





Maaf! saya tak reti bawak motor . Jadi tempat yang sesuai ialah pembonceng sahaja.





Ape yang lawak sangat tu?


Kiteorang sepakat nak order mi bandung. Orang Johor! 




Sarah order  2 manguk. woo.. tipu je. dia habiskan farah punya makanan sebab farah tak habis. 



Intan si Ratu rempit






kay! i'm so gedik. hanphone cikai je ..--' 



Khamis ( 29/11/2012)
kiteorang hang out kat Bahau. Thanks to my Ayah Borhan sebab dah sudi hantar dan jemput kiteorang dari Bahau. Nanti akak belanja ayah ais krim seposen ye? nak tak? Sorry. cerita ni tak banyak gambar sebab saya malas nak tunggu gambar kat Intan. hehe. Gambar mase makan je yang ade kat my phone. KFC je.


ni saya yang order.. Set C. sedap woo..



wahaha..gayatnye saya ni --'

Jadi, cuti ni saya tak delah boring sangat. Setiap minggu mesti ade aktiviti. Kalau tak de aktiviti pun saya study for my PMR. Next year kayy guys. ok! wait for my next entry. =) bye. enjoy your holiday.

p/s: Sarah, Farah, Fitrah , Intan dan Sarena. <---BFF =)





PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

Sebab sorang lelaki persahabatan kita putus!
Kegagalan masa lalu
Last Party
the G generations
Just The Way You Are
exam punye style
why single?
jamuan merdekaraya
cerita raya part I (kawan)
merdeka dan siti syazwani??


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome