Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
I wonder why you did this to me
Saturday, 2 February 2013 • 18:02 • 0 comments
Assalamualaikum.
Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan Februari. Sekejap je kan masa berlalu. Dalam tempoh sebulan ni banyak yang saya dah belajar. Topik-topik tingkatan 3 ni susah sikit. Nak,nak lagi kalau subjek matematik. Dahlah saya ni ade problem sikit kalau bab congak-mencongak ni. -__-

Btw, hari ni saya nak cerita sikit pasal benda yang dah jadi kat saya. Saya pun tak tahulah macam mana nak mulakan cerita. Tapi saya takkan bagitau nama budak yang saya nak ceritakan ni.Taknak lah buka aib dia.

Sebenarnya, saya  dah lama perasan yang dia macam tak suka dengan saya. Since first week masuk sekolah lagi dah perasan. Dia treat saya semacam je. Mula-mula saya ingatkan tu cuma perasaan saya je. Tapi bila dah masuk minggu ke empat persekolahan (ayat skema) , saya memang sure ade yang tak kena. Saya rasa dia jealous dengan saya. Ouh yea?? haha.. Entahlah. Saya pun tak tahu apa salah saya. Saya tak nak fikir or prasangka buruk dengan sesiapa.

I feel depressed with this problem! Ya Allah, tolong aku.. Penat nak fikir semua ni. Kenapa kebanyakan orang suka tak puas hati dengan orang lain? Kenapa? and, kalau tak puas hati ke, benci ke or menyampah ke, cuba bagitau dulu kenapa? mana tau saya boleh perbaiki kelemahan saya ni. InshaAllah.

I wonder why you did this to me.
Why?
Why?
not satisfied?
let's discuss the good way.
no need to hate me.



"Dear awak, kalau ada perkara yang awak tak puas hati dengan saya, cuba awak cakap dengan saya. Saya tension nak fikir pasal ni. Kita dah dua tahun lebih kenal. Taknak lah gaduh-gaduh ni. Tak cool lah. Kalau saya ade sakitkan hati awak saya mintak maaf. Kayy?? Peace! :3 "

kalau awak terbaca ni, saya harap awak sudi berbincang dengan saya hari isnin ni. Tak  kisahlah sesiapa je yang ade tak puas hati dengan saya. Meh kita bincang sambil minum air oren kat kantin. Tapi, awak belanjalah air awak tu. muehehehe..

bakal jurutera awam. *tetibe. -__-


p/s: stay strong, Nana. banyak lagi yang akan kau lalui. Ni baru permulaan. Just believe yourself. Allah sentiasa ade untuk bantu kau. =')






PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

main masak-masak
Tahun penting Batch 98!
Cuti, Kahwin, Makan =)
Rempit itu best!
Sebab sorang lelaki persahabatan kita putus!
Kegagalan masa lalu
Last Party
the G generations
Just The Way You Are
exam punye style


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome