Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
Sepetang bersama Eynna
Friday, 15 February 2013 • 23:28 • 0 comments
Assalamualaikum.

Eh! hai semua. sihat? hehe. *asal ramah semacam je ni -,- Hari ni saya nak update cerita yang dah basi. Tapi taklah basi sangat sebab cerita ni still baru lagi. Eh! ape yang saya merapik ni? Mula-mula rajin sangat nak update pasal cerita ni sampai suruh Eynna(BFF) masukkan gambar dalam pendrive. Tapi malang sungguh! Mood malas sudah sampai. Malas nak menaip panjang darab lebar. 
Jadi hari ni saya malas nak cerita. Tengok gambar jelah untuk jadi kenangan tahun ni sebab tahun depan In shaa Allah saya tak sekolah Blagi.

Summary:

Hari Selasa(12/2/2013) kiteorang plan nak pergi Aneka untuk beli buku rujukan. Tapi kedai tutup pulak. Jadi kiteorang habiskan semua duit nak beli buku tu dengan shopping. Melayang RM1000. kayy, ni TIPU! Gilke ape nak bawak duit banyak macam tu. -,- Then, kiteorang makan pizza. Pastu.. (tak ingat). k. bye!



ni Eynna. Best prengggg saya!! Eynna! belajar rajin-rajin tau. Nanti dapat 8A sesama! =)






Seriously. Tak delah sedap sangat pizza baru ni. Harapkan isi ketam dia je yang sedap. Bhaha *evilaugh.
Harga set ni murah je RM 29.90. Service charge RM 2.99 . Tax RM 1.79 * nak makan pun kena bayar tax. -,-  Total : RM 34.68. Bile dah dibundarkan : RM 34.70. haha. *Belajar Maths jap.


Sejak akhir-akhir ni saya dah ade eye bag. Tak cukup tidur. Stress pun ye jugak ni. 






ni kenangan kita! :)




p/s: Macam mana nak hilangkan eye bag? =,=




PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

Last Party
the G generations
Just The Way You Are
kami just budak sekolah^_^
kenduri, kenduri, kenduri..
part time???
last paper..^_^
tipu..
mid year examination
insan bergelar guru..


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome