Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
Surat Terakhir buat Ex
Tuesday, 19 February 2013 • 19:00 • 2 comments
Assalamualaikum.

Dear Awak, masa awak baca ni kita dah tak de pape dah. Jadi, baca betul-betul. Jangan skip-skip tau!

Saya tak pernah mintak apa-apa daripada awak.
Saya tak pernah curang dengan awak.
Saya tau saya tak se'caring' perempuan lain, tapi saya terfikir jugak pasal awak bile dekat kelas sampaikan tak boleh fokus bila cikgu mengajar.
Saya tau saya tak se'jealous' perempuan lain, tapi kadang-kadang saya tercemburu jugak.
Saya tau saya tak secantik perempuan lain, tapi kadang-kadang saya terperasan cantik jugak.
Saya tau saya tak se'hot' perempuan ain, tapi saya hot sebab saya ade ilmu.
Saya tau saya tak sebaik Siti Khadijah, tapi saya selalu cuba untuk jadi terbaik di mata semua orang.
Saya tau saya tak sepandai Nur Amalina Che Bakri, tapi saya tetap antara target student dekat sekolah.
Saya tau saya tak seberani Sumayyah, tapi saya cuba beranikan diri untuk tegakkan kebenaran.

Awak tau tak, dulu saya pernah cakap yang awak first love saya. Haha. Saya percayakan awak tapi awak sanggup tipu saya. Saya tak kisah awak tunggu saya ke tak walaupun awak kate awak nak tunggu sampai habis final exam.

Tapi, kenapa awak sanggup tipu saya. Beberapa hari sebeum saya tau awak curang dengan saya, saya memang dah syak ade yang tak kena masa awak chatting dengan saya kat facebook. Awak kata awak tak ade pape dengan perempuan tu. Awak mintak saya percayakan awak. Saya cakap saya percaya kat awak. Tapi. saya tau awak tipu saya. Ye! saya ragu-ragu dengan awak masa tu. Awak kena ingat yang saya bukan perempuan bodoh untuk awak tipu.

Awak baru setahun jagung kat sekolah kita. Saya dah 2 tahun lebih kat sekolah kita. Saya ade ramai kawan kat sekolah kita. Dari junior form 1 sampai senior form 6 saya kenal. Tapi tak semualah saya kenal.
Bile-bile masa je saya boleh tanye diaorang pasal awak. Tapi saya bukan queen control nak tau ape je yang awak buat . Akhirnye, kantoi jugak rahsia awak yang awak memang dah couple dengan orang lain. kayy, madu saya. -__-

Saya takkan nangis sampai macam ni.


tapi saya akan kuatkan semangat sebab saya takkan nangis kerana lelaki macam awak.




Awak, dah! Jangan nak ayat saye lagilah. Saya dah tawar hati dengan awak. Saya tak marah awak, cuma saya terasa hati sebab awak tipu saya. Awak, study rajin-rajin tau. Jaga diri. Terima kasih sebab pernah muncul dalam hidup saya. Jangan tipu perempuan lain lagi. Perempuan ni macam tisu. Bile-bile masa je boleh terkoyak. :')
dan
Angin..bile dia dah berlalu dari suatu tempat, angin takkan pergi balik ke tempat yang sama. Saya bukan udara awak. Saya cuma angin yang awak tersalah anggap sebagai udara awak. Udara dengan angin berbeza. :)


Dahlah. Saya nak sambung study. Saya tak nak hampakan ibu bapa saya dengan cinta monyet yang membuang masa ni. Cukupah sekali saya jadi monyet sebab bercinta monyet. Saya nak belajar rajin-rajin. Pastu study kat luar negara. Doakan kejayaan saya.
Sekian. Terima kasih.

Dari Ex mu yang  poyo betul,



*bukan kisah benar. Kihkihkih. ( ketawa tutup mulut. )



PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

Sepetang bersama Eynna
time machine
I wonder why you did this to me
main masak-masak
Tahun penting Batch 98!
Cuti, Kahwin, Makan =)
Rempit itu best!
Sebab sorang lelaki persahabatan kita putus!
Kegagalan masa lalu
Last Party


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome