Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
Entry nak cepat
Sunday, 3 March 2013 • 09:36 • 0 comments
Assalamualaikum.


Lately I've been quite busy. Banyak benda kena buat. Masa pun macam tak cukup je nak buat semua tu. Minggu ni  ada 4 perkara akan berlaku. Exam Pendidikan Agama Islam, exam sains, Program Mentor Mentee dan bengkel teknik menjawab soalan PMR. Padat sangat jadual minggu ni.  I hope I can manage my time wisely.

“You will ever remember that all the end of the study is to make you a good man and a useful citizen.”― John Adams

Semalam saya dah start pergi tuisyen. Yeah! Tuition is fun. Jumpa kawan baru, cikgu baru dan yang paling best saya rasa tuisyen kat luar sekolah ni boleh buat saya fokus sebab student pun tak ramai. Oh! Saya ada berita tergempak nak bagitau. Ada sorang budak lelaki kat tempat saya tuisyen tu pandai sangat. Pesaing terbaru.



And... The most important is.. 6 March 2013 will  be a great day for me. My birthday!! Nak hadiah banyak-banyak.


Wish me luck!

Ya Allah, permudahkanlah urusanku.
Got to go.  Assalamualaikum. Take care.

lots of love,
Nana Suhana



PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

Surat Terakhir buat Ex
Sepetang bersama Eynna
time machine
I wonder why you did this to me
main masak-masak
Tahun penting Batch 98!
Cuti, Kahwin, Makan =)
Rempit itu best!
Sebab sorang lelaki persahabatan kita putus!
Kegagalan masa lalu


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome