Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
kami kaji sejarah
Friday, 15 March 2013 • 21:26 • 0 comments
Assalamualaikum

Hari tu saya ade cerita pasal 'kerja kursus sejarah' kan?kan? hehe. tadi dah pergi tempat nak buat kajian tu. Dekat je tempat tu. Cuma ade masalah pengangkutan sikit je. tapi dah settle dah. Saya pergi dengan classmates. Mula-mula nak naik bas tapi.. bas tak de. Jadi terpaksa contact ayah suruh hantar. Ade classmates yang tumpang kereta Mak Ameera. Acik, maaf dah susahkan acik. Nasib baik ade mak Ameera, kalau tak , maybe kiteorang tak sampai kat tempat kajian. Alhamdulillah. Semua perkara berjalan dengan lancar. Cuma.. . Aqmarul tak dapat join sebab dia ada friendly bola. Malas nak cakap banyak-banyak hari ni. Penat. Nak rehat. Jadi, saya bagi tengok gambar yang bertimbun . hehe.





























till then, take care. :)




PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

my days
Entry nak cepat
Surat Terakhir buat Ex
Sepetang bersama Eynna
time machine
I wonder why you did this to me
main masak-masak
Tahun penting Batch 98!
Cuti, Kahwin, Makan =)
Rempit itu best!


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome