Nana Suhana♥
ENTRY TWITER FACEBOOK TUMBBLR ASK FM
New friend :)
Sunday, 21 April 2013 • 12:47 • 0 comments
Assalamuaalaikum.

Hey guys. Miss me?

Seronokkan bile kita ada kawan untuk kita share cerita, kongsi masalah, minta pendapat dan kongsi kegembiraan? Ye. Saya tau. Semua orang ada kawan. Saya pun ada jugak! Ramai.
Tapi hari ni saya nak cerita serba sedikit pasa kawan baru saya.
1,2,3,4,5.....

Start!

Nama dia Nur Zuliyana Hazwani. Berumur 15 tahun. Muda lagi ye. Birthday dia tak lame je lagi. Ye! Tak lame lagilah . Alah.. tak lame je. Eh!  kenape dengan saya ni? --' Ok. Ok. Serius Nana!
Tarikh lahir dia 24 Apri 1998. Yeay! Saya lagi tua daripada dia sebab saya lahir dulu. Hai, adik Yana!
Dia tinggal kat Kajang, Selangor dan bersekolah di Smk Bandar Seri Putra.
Dia ni comel tau. Comel sangat sampai Nana rasa nak tarik je pipi  dia. Cantik, baik, comel, pendengar setia dan pandai. Okay Yana. Jangan kembang!
Kiteorang kenal melalui Twitter. Jadi before this memang tak pernah jumpa. In Shaa Allah, suatu hari nanti alau dipanjangkan umur, kiteorang akan berjumpa. Eceh! Dah macam cerita Hindustan pula.

Nah! Ni gambar dia.
Dah tengok gambar ni, kena tampal kat dinding bilik korang tau. Okay, tak lawak Nana, tak lawak !




Comel!!


Comel lagi. :)



Comel sangat.! :D





Dia ade blog tau. klik gambar atas ni untuk ke blog Yana.




Ni pulak Twitter diaklik gambar untuk ke Twitter Yana.


Yana. Saya harap dapat jumpa awak suatu hari nanti.  Terima kasih sudi jadi kawan saya, sudi dengar cerita saya. Saya harap persahabatan kita kekal sampai bila-bila. :) Study rajin-rajin. 8A PMR ya.!

Till then, take care lovelies. :)



PASTFUTURE
MY WORDS
I am beautiful no matter what they say. Words can't bring me down. One day I 'll be a civil engineer ♥


ASK ME




OTHERS

 Readers




MONEY FOR FUTURE




MEMORY



BLOG ARCHIVE

Fuyooo. best!
Semakin jahat dan kejam
Maaf yang terbiar :'(
Busy
Ayah. :)
result Ujian 1
I'm trying ...
kami kaji sejarah
my days
Entry nak cepat


CREDIT

Template :N.Afiqah
Basecode :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome